Over ons

Missie

Organisatiebureau TimeOut Events wil het beste Full-Service organisatiebureau zijn op het gebied van actieve evenementen. TimeOut Events wil graag naast de klant staan en als betrokken partner samen de juiste middelen inzetten om het doel te bereiken. TimeOut Events ontwikkelt (inter)actieve communicatie evenementen voor bedrijven, overheid en instellingen in de zin van relatiedagen, productpresentaties, incentives, actieve personeelsdagen, personeelsuitjes, teamvorming en feesten.

Strategie

Duurzame relaties
Met onze klanten willen wij graag een duurzame relatie opbouwen en koesteren. Wij zijn voor onze relaties een betrouwbare en flexibele partner in de organisatie van alle evenementen. TimeOut Events is de denktank en klankbord voor het creƫren van unieke evenementen.

Nieuwe klanten
Nieuwe klanten willen wij graag middels sociale media, mailings, websites maar vooral aan tafel ontmoeten. We willen ze niet alleen ontmoeten maar ook enthousiast vertellen dat wij al 30 jaar lang met veel kennis en kunde ons werk doen. Dat we de lat hoog leggen qua organisatie en uitvoering.

Uitvoering
Timeout Events werkt met zeer toegewijde, ervaren en deskundige instructeurs. De hoofdinstructeurs zijn verantwoordelijk voor het juiste verloop van uw evenement. TimeOut Events werkt daarnaast, als erkend leerbedrijf, ook met stagiaires in het kader van een goede kennismaking en educatie.

Werkwijze

Organisatiebureau TimeOut Events is een Full-Service Organisatiebureau op het gebied van actieve evenementen. TimeOut Events ontwikkelt (inter)actieve evenementen voor bedrijven, overheid en instellingen, waarbij de doelstelling of de te communiceren boodschap centraal staat.

Als u heeft besloten uw evenement uit te besteden, willen wij u graag van het nodige advies voorzien. Wij scannen samen met u de bedrijfscultuur en de doelstelling of boodschap, en gaan samen met u op zoek naar de juiste invulling om het optimale resultaat te bereiken. De doelstellingen kunnen heel breed van aard zijn. In veel gevallen zal de kern van het evenement zijn dat de deelnemers actief met elkaar bezig zijn. Beleving en herinnering zijn de belangrijkste voorwaarden voor het succes van een evenement.

Onze werkwijze is over het algemeen als volgt:
1. Een vrijblijvend oriƫnterend gesprek of een uitgebreide intake, indien noodzakelijk
2. Een eerste conceptvoorstel en kostenindicatie
3. Een uitgewerkt programma en/of campagnevoorstel met een gedetailleerd kostenoverzicht
4. Uitvoering van het programma of start van de campagne
5. Eventuele evaluatie en follow-up

Ons team

Wij hebben in ons lange bestaan vele opdrachtgevers leren kennen. Opdrachtgevers waar we trots op zijn en die ervoor gezorgd hebben dat we elk jaar opnieuw origineel, creatief, inventief moeten zijn om deze opdrachtgevers te bedienen. Opdrachtgevers die transparant zijn, hun doel voor ogen hebben. Aan ons om dit telkens waar te maken. Opdrachtgevers die sinds jaar en dag weten dat ze voor nieuwe concepten en evenementen bij ons terecht kunnen.

Wij willen u graag vertellen wat we allemaal kunnen betekenen voor u als opdrachtgever. Dat kan telefonisch en middels een offerte. Het kan ook in een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij ons enthousiasme en knowhow ten toon kunnen spreiden. Wij houden van ons vak en willen dat graag met u delen. De kracht van TimeOut Events is de relatie met onze klanten.

Joost Frijlink

Jos Pagen

Lianne Mol

Sander de Wilde

Jos Derksen

Koen van Hulst

Jet Jansen

Sophie Meijer

Jorg van de Water