Buggy huren Gelderland

In 2005 heeft organisatiebureau TimeOut Events de PGO bugxter buggy naar Nederland gehaald en daaromheen verrassende arrangementen en toertochten ontwikkeld. Organisatiebureau TimeOut Events heeft routes in zowel Nederland als Duitsland en België. Voor groepen tot 40 personen is de Mad Max Xperience een ware beleving. Compleet in Mad Max kleding gaat u op pad. Buggy huren is ook mogelijk in combinatie met bijvoorbeeld RIB varen.

Wilt u een buggy huren in Gelderland om met uw kinderen, familie, vrienden of collega’s een tocht te maken? Dat is mogelijk. Wij zorgen voor een leuke kant en klare route onder begeleiding van een instructeur en een drankje onderweg, afhankelijk van de duur van de tocht. U vertrekt vanaf evenementenlocatie Watergoed te Valburg. De Bugxters zijn voorzien van een inzittenden- en een WA verzekering. De aanwezige vierpuntgordel maakt het dragen van een helm overbodig en de beleving van rijden in deze bugxter 200cc alleen maar groter.
Standaardprijs vanaf de locatie Watergoed te Valburg is € 37,50 p.p.p. uur op basis van twee personen per buggy en minimaal 6 personen.

Buggy cases inspiratie

ROUTE ACHTERHOEK INCLUSIEF PONTJE OVERTOCHT

FESTIVAL INSTAPPROGRAMMA DOETINCHEM

FRANKRIJK TOUR OMNIVENTS & TIMEOUT EVENTS

ACTIEVE VERGADERBREAK IN DOORWERTH

ANTWERPEN TOCHT ICM BURTONS

RUSTGEVENDE ROUTE OVER DE POSBANK

ONTSPANNINGSMIDDAG

ENDURO BILSTAIN BELGIË