Wilt u een buggy huren om alleen of  met uw kinderen, familie of vrienden zelfstandig een tocht te gaan maken? Ook dat is mogelijk. Wij zorgen voor een leuke kant en klare route en een drankje onderweg. De Bugxters zijn voorzien van een Nederlands kenteken, inzittendenverzekering en een rechts- bijstandverzekering. De aanwezige vierpuntsgordel maakt het dragen van een helm overbodig en de beleving van rijden in deze bugxter 200cc alleen maar groter.

In 2005 heeft TimeOut Events de PGO bugxter buggy’s naar Nederland gehaald en daarom heen verrassende arrangementen en toertochten ontwikkeld voor zowel bedrijven als particulieren. TimeOut Events heeft routes in zowel Nederland als Duitsland en België. Voor groepen tot 60 personen is het arrangement Mad Max Xperience ( route inclusief activiteiten ) een ware beleving. Voor groepen groter dan 60 personen worden de bugxters gecombineerd met andere voertuigen zoals Solex of Burtons.

Wilt u bijvoorbeeld een prachtige Veluwe route rijden of een route door de Achterhoek? Buggy rijden kan al vanaf € 25,00 p.p.p.uur